Handig Werk

Hand(ig)werk bestaat sinds 1996 en sinds oktober 2008 is Hand(ig)werk te vinden in een nieuw en groter pand in het centrum van Uithoorn. De 12 jaar daarvoor was Hand(ig)werk gevestigd op de Dorpsstraat in Uithoorn. Onze nieuwe winkel is een stuk ruimer en zodoende kunnen wij u nog beter van dienst zijn.

Onze winkel bestaat sinds mei 1996 en is in de afgelopen tijd uitgegroeid tot de hobby- en scrapbookspecialist van Uithoorn, Amstelveen, Aalsmeer, Mijdrecht en omstreken. Zo kunt u bij ons terecht voor acrylverf, klei, mozaïek, sieraden, ponsen, lint, algemene hobbyartikelen zoals lijm en scharen en een breed assortiment aan scrapbookmaterialen. Momenteel biedt Hand(ig)werk meer dan 1250 verschillende scrapbookvellen en meer dan 450 soorten cardstock aan. Daarnaast hebben wij een zeer grote collectie aan albums op voorraad. Sinds september 2009 voert Hand(ig)werk ook een breed assortiment aan Royal Talens producten (o.a Van Gogh en Amsterdam).

U bent van harte welkom in het Winkelcentrum Amstelplein in Uithoorn. De nieuwe locatie is slechts op een steenworp afstand van het dorpscentrum van Uithoorn. Hand(ig)werk is gelegen aan buitenkant van het winkelcentrum, naast Uitzendbureau Randstad en vlak bij ‘t Theehuis. Ook modewinkel Blok is aan hetzelfde plein gevestigd.