De Chocotoko

De Chocotoko

De Chokotoko is een van de leukste en gezelligste winkels in Winkelcentrum Amstelplein. Het assortiment bestaat uit veel meer dan alleen chocolade. Onze basis bestaat uit minimaal 100 verschillende bonbons, maar daarnaast ook andere soorten chocolade denk hierbij aan de originele rumbonen, kersenbonbons, sinaassnippers, de lekkerste verse slagroom truffels en verschillende soorten flikken.

Ook hebben wij de leukste seizoenen en thema chocolade zodat de schaaltjes thuis er altijd gezellig en lekker bijstaan! Bijvoorbeeld geboorte chocolade, herfst of voorjaar, maar ook pasen, sinterklaas en kerst.

Vooral onze originele cadeautjes vallen bij iedereen in de smaak, daarin is er dan ook voor ieder wat wils en voor elke gelegenheid wat. Bovendien is ook onze sortering verse thee van het merk fleur de café een echte aanrader en niet meer weg te denken uit ons uitgebreide assortiment.

Tevens beleveren wij ook de zakelijke markt, bedrijven kunnen bij ons terecht voor de meest originele cadeautjes en leukste relatiegeschenken.